Меню

Виробництво та контроль якості

І хоч ми використовуємо у виробництві тільки добірні інгредієнти, шлях до найвищої якості проходить через багатоступінчасту систему контролю.

До 260 перевірок

Вміст кожної баночки проходить на своєму шляху систему контролю якості, що включає до 260 перевірок: від дослідження ґрунту, аналізу сировини й аж до перевірки готового продукту. Коли наші фермери збирають урожай і поставляють нам фрукти та овочі, сировину перевіряють на наявність шкідливих речовин. І якщо наша лабораторія знаходить компонент, якого в продукті бути не повинно, ми відмовляємося від використання цієї сировини.

Лабораторія HiPP – одна із найкращих лабораторій у Європі

Технічне обладнання нашої лабораторії дозволяє виявити близько 1200 можливих залишкових речовин, що містяться навіть у мінімальній кількості, такій як, наприклад, крупинка солі в 50-метровому басейні.