Вміст кожної баночки проходить на своєму шляху систему контролю якості, що включає до 260 перевірок: від дослідження ґрунту, аналізу сировини й аж до перевірки готового продукту. Коли наші фермери збирають урожай і поставляють нам фрукти та овочі, сировину перевіряють на наявність шкідливих речовин. І якщо наша лабораторія знаходить компонент, якого в продукті бути не повинно, ми відмовляємося від використання цієї сировини.
Виробництво та контроль якості
І хоч ми використовуємо у виробництві тільки добірні інгредієнти, шлях до найвищої якості проходить через багатоступінчасту систему контролю.
До 260 перевірок

Лабораторія HiPP – одна із найкращих лабораторій у Європі
Технічне обладнання нашої лабораторії дозволяє виявити близько 1200 можливих залишкових речовин, що містяться навіть у мінімальній кількості, такій як, наприклад, крупинка солі в 50-метровому басейні.