Кисломолочні культури - це живі мікроорганізми, частина з яких також містяться в грудному молоці і входять до природних колонізаторів кишечника людини. Грудне молоко містить різні кисломолочні культури (такі як біфідобактерії та лактобактерії), які передаються під час грудного вигодовування та осідають у кишечнику дитини. Вони допомагають боротися з небажаними мікробами в кишечнику. Культури молочної кислоти також позитивно впливають на здоров’я дитини. Вони харчуються харчовими волокнами, такими як GOS, які людський організм не може перетравити.
Кисломолочні культури
Детальніше про: Практичний посібник
Cухі молочні суміші HiPPДитяче молоко Junior COMBIOTIC® 4 та Вітамін DДля чого потрібен пробіотик грудного молока в суміші HiPP Сombiotic?Розвиток кишкової мікрофлориMetafolinМолочні суміші HiPP COMBIOTIC®Коров’яче молоко чи суміш?Приготування молочної сумішіМолочна суміш в дорозіВікторина щодо годування з пляшечкиПустушкаМова тіла дитиниДитяча посмішкаОбійми з дитиноюСловник молочного харчування