Меню
Вирощування органічних фруктів

Органічне вирощування фруктів

Вирощування органічної малини

Органічні фрукти HiPP:
найкраще для Вашої дитини

Фрукти HiPP проходять найсуворіші перевірки якості від цвітіння до збору врожаю відповідно до найвищих стандартів органічної якості. Ми використовуємо тільки м’які сорти фруктів з низьким вмістом кислоти. Їм дається тривалий час на дозрівання, щоб вони могли якнайкраще розкрити свій природній аромат. По можливості ми використовуємо регіональну сировину та старі традиційні сорти. Наші груші, такі як сорт шампанська груша, рідкісний, старий сорт з насиченим смаком, збирають у лугових садах.

Ми знищуємо шкідників природним шляхом, наприклад захищаючи їх природних ворогів, таких як птахи та сонечки. Для боротьби з грибковою інфекцією ми використовуємо, наприклад, екстракти трав. Усі ці методи відповідають нашому принципу: тільки природа,  ніякої хімії.

 

Відео: Стефан Хіпп показує органічне вирощування бананів у Коста-Ріці

Банани з джунглів Коста-Ріки

Коста-ріканскький банан

Органічний і чесний

Традиційний, особливо смачний сорт бананів "Gros Michel" росте за оптимальних умов у джунглях Коста-Ріки. Він дуже багатий на смак, має ідеальний вміст цукру для дитячого харчування і ніколи не зустрічається на величезних плантаціях. Корінне населення вирощує цей сорт бананів у високогірних джунглях традиційними методами, тим самим захищаючи унікальне біорізноманіття джунглів.

HiPP має довгострокові контракти з місцевими виробниками. Близько 1000 дрібних фермерів можуть розраховувати на гарантовані продажі та справедливі ціни. Щоб забезпечити виключну якість продуктів, необхідних HiPP для дитячого харчування преміум-класу, на місці працює співробітник HiPP. Протягом двох десятиліть між ним та сім’ями дрібних фермерів склалися відносини глибокої взаємної довіри. Німецький виробник дитячого харчування таким чином взяв на себе велику соціальну відповідальність за цих людей, і тепер вони можуть заробляти на життя, що було майже неможливим у минулому.

Це, перш за все, жінки, які є рушійною силою бананового проекту, від якого прямо чи опосередковано отримують прибуток більше 10000 людей у регіоні. Окрім соціальних переваг, це також має екологічні переваги:  банани тут ростуть окремо і на значній відстані один від одного у порівнянні з плантаційним вирощуванням бананів. Якщо одна рослина хвора або заражена грибками, її можна видалити, щоб запобігти поширенню хвороби. На відміну від традиційних методів землеробства, пестициди та хімікати для боротьби не використовуються. Таким чином зберігається природне середовище проживання людей, рослин і тварин та захищається біологічна різноманітність.